Bedrijfswageninrichting – Bekleding


Vloerbekleding

Het bekleden van de vloer gebeurt met speciale slijtvaste vloerplaten van 9mm dikte. Deze platen zijn vetten- en oliënbestand, watervast en antislip. Aan de zijkanten van de vloer wordt er silicone gespoten zodat er geen vocht of vuil onder de vloer terechtkomt. Om het geheel verder af te werken, wordt er aan de deuren een aluminium antislipprofiel voorzien en worden de vloerhaken steeds mooi ingewerkt in de vloer. De vloer wordt met onze eigen CNC-machine uitgesneden op maat van uw bestelwagen, waardoor we ook zeer kort op de bal kunnen spelen.

 

 Zijwandbekleding

Om de zijwanden van de bestelwagen te beschermen tegen krassen of stoten van losliggende materialen kunnen ze voorzien worden van bekleding.

  • Hout: de houtplaten zijn 4mm dik en watervast. De zijwanden worden met onze eigen CNC-machine uitgesneden op maat van uw bestelwagen.
  • Geperforeerd aluminium: deze platen beschermen ook de zijwanden en dankzij de perforatie kan materiaal en/ of gereedschap overzichtelijk opgehangen worden.
  • Bindlatten: de zijwanden van uw bestelwagen worden voorzien van houten latten waaraan je gemakkelijk je materialen kan aan vastbinden.

 

Meer Heroma-producten