Glasdragers


HEROMA biedt nu ook een volledig gamma van aluminium glastransportsystemen en aluminium bagagedragers aan.

Alle rekken zijn speciaal ontworpen voor het vervoer van glas, ramen, deuren, poorten, enz. De glasrekken zijn in twee uitvoeringen verkrijgbaar. Zo is er een drager waarbij de goederen dienen vastgebonden te worden. Anderzijds bestaat ook een systeem met palen. Bij beide systemen is de glasdrager voorzien van een opklapbare onderboord.

Heroma Glasdragers Heroma Glasdragers

Voor binnenin de wagen is een speciaal rek ontwikkeld dat ook uitgebreid kan worden met bijkomende bergingen voor het vervoer van profielen.

Heroma Glasdragers

Al deze dragers zijn verkrijgbaar voor de kleinere bestelwagens (Renault Kangoo, Citroën Berlingo, …) tot en met de grotere bestelwagens zoals Mercedes-Benz Sprinter, Volkswagen LT, Iveco Daily, …

De zijdelingse glasdragers worden steeds gemonteerd met aluminium ladderdrager op het dak. Het is mogelijk deze drager uit te bouwen tot een volwaardige bagagedrager met loopplank en rol. De glasdragers kunnen ook samen met een metalen HEROMA bagagedrager gemonteerd worden. Een loopplank en een ladder op de deur zijn eveneens verkrijgbaar.