Koopjes bij Heroma. Bekijk ze hier!

Heroma in de kijker!

Meer lezen? Klik hier.

 

 

Optimaal gebruik van laadruimte

Dankzij een inrichting op maat van uw bestelwagen, zal u de laadruimte van uw bestelwagen beter kunnen benutten en zal u tijdsbesparend en efficiënter kunnen werken.

Daarnaast werkt Heroma ook op maat van de klant: een ruime voorraad van eigen materialen zorgt ervoor dat de nodige flexibiliteit aan de dag gelegd kan worden, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Met een Heroma-bedrijfswageninrichting mag er gewerkt worden: ze zijn sterk en waar mogelijk houden we het licht om het maximale laadvermogen te behouden.

Heroma biedt u een totaaloplossing aan: van ontwerp tot de volledige uitvoering van uw projecten. Door het samenbrengen van uw wensen en noden en onze jarenlange ervaring kunnen wij u de beste oplossing bieden voor het inrichten van uw rijdende werkplaats. Van het leveren van de nodige onderdelen om zelf uw rijdend atelier in te richten, tot een volledige opbouw met binneninrichting door ons uitgevoerd.

 

Waarom Heroma kiezen?

Van ladekasten, bergrekken, ophangmateriaal voor gereedschappen, kortom alles wat nodig is om orde en overzicht te creëren. Om perfect aan uw wensen te voldoen, kunnen wij u niet alleen alles voor de binnenzijde aanbieden, maar bieden wij ook een uitgebreid gamma aan van bagagedragers, ladderliften, signalisatie en vele andere.

  • Eigen gamma basisinrichtingen
  • Ruime voorraad inrichtingsmateriaal
  • Maatwerk mogelijk
  • Inrichtingen voor elke branche: schrijnwerkers, loodgieters, elektriciens, onderhoudsmonteur etc.
  • Realistische 3D-tekeningen ter verduidelijking bij uw offerte
  • Zowel zelf te monteren als te laten monteren door ons gespecialiseerd personeel in de werkplaats

U vindt niet wat u zoekt? Geen nood, 80% van ons gamma is op maat verkrijgbaar.

Breng eens een bezoekje aan onze toonzaal, of beter: geef ons een seintje en wij komen bij u langs met onze volledig ingerichte demowagen.

Contacteer ons voor een afspraak of al uw andere vragen.