Wie zijn we?


Wie zijn we?

Sinds 1962 is Heroma gespecialiseerd in het inrichten van bedrijfsvoertuigen en mobiele werkplaatsen. Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor het ombouwen van veiligheidsvoertuigen. Heroma is een familiale KMO dat het welzijn van de werknemers hoog in het vaandel draagt (lees meer).

Heroma biedt u een totaaloplossing aan: van ontwerp tot de volledige uitvoering van uw projecten. Door het samenbrengen van uw wensen en noden en onze jarenlange ervaring kunnen wij u de beste oplossing bieden voor het inrichten van uw rijdende werkplaats. Van het leveren van de nodige onderdelen om zelf uw rijdend atelier in te richten, tot een volledige opbouw met binneninrichting door ons uitgevoerd.

Sinds januari 2017 hebben we een vestiging in Wallonië geopend.

 

Waarom Heroma kiezen?

Van ladekasten, bergrekken, ophangmateriaal voor gereedschappen, kortom alles wat nodig is om orde en overzicht te creëren. Om perfect aan uw wensen te voldoen, kunnen wij u niet alleen alles voor de binnenzijde aanbieden, maar bieden wij ook een uitgebreid gamma aan van bagagedragers, ladderliften, signalisatie en vele andere.

  • Eigen gamma basisinrichtingen
  • Maatwerk mogelijk
  • Ruime voorraad inrichtingsmateriaal
  • Realistische 3D-tekeningen ter verduidelijking bij uw offerte
  • Zowel zelf te monteren als te laten monteren door ons gespecialiseerd personeel in de werkplaats

U vindt niet wat u zoekt? Geen nood, 80% van ons gamma is op maat verkrijgbaar.

Breng eens een bezoekje aan onze toonzaal, of beter: geef ons een seintje en wij komen bij u langs met onze volledig ingerichte demowagen.

Contacteer ons voor een afspraak of al uw andere vragen.